Contact met Project Junior

Heb je vragen, ideeën of tips? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze gegevens

T: 085 273 23 31
M: info@projectjunior.nl

Assendorperdijk 1
8012 EG Zwolle

Veelgestelde vragen

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Project Junior gaat heel bewust en zorgvuldig om met uw donatie. We investeren in duurzame en primaire levensbehoeften zoals voedzaam eten, schone drink- en sanitaire voorzieningen, onderwijs, een veilig familiehuis en drie vaste begeleiders voor de kinderen uit Project Junior. Alle beschikbaar gestelde gelden worden daadwerkelijk en zonder winstoogmerk besteed aan de zorgvoorziening van deze veertien kinderen en het Familiehuis.

Hoe kan ik donateur worden?

Wat fijn dat u Project Junior een warm hart toedraagt! U kunt gemakkelijk, veilig en snel donateur worden via een online formulier. U kunt er voor kiezen om Project Junior eenmalig, maandelijks of jaarlijks te steunen. Wilt u een eenmalige donatie doen, dan kan dat gemakkelijk en snel via de website of u kunt een donatie overmaken op NL26 ABNA 0525 7792 80.

Hoe kan ik belastingvrij schenken?

Omdat Project Junior een Algemeen Nut Beogende Instelling (anbi) is, kunt u als donateur, fiscaal voordeel genieten. Met een periodieke schenking van ten minste vijf jaar, steunt u ons werk belastingvrij. U kunt het bedrag (minimaal 50 euro) direct opvoeren als aftrekpost, er geldt geen drempelbedrag zoals bij eenmalige donaties. U krijgt een groot deel van uw geld terug en zo geeft u dus met hetzelfde bedrag nóg meer. 

 

Wilt u ons met een periodieke gift steunen, dan stellen wij vanuit de stichting een schriftelijke overeenkomst op die er voor zorgt dat alle voorwaarden om belastingvoordeel te genieten zijn  vastgesteld en u het volledige bedrag van uw gift mag aftrekken. Laat voor een periodieke overeenkomst hier uw gegevens achter. Binnen twee weken ontvangt u onze overeenkomst periodieke gift.

 

Meer informatie over belastingvrij schenken, vindt u hier of op de website van de  Belastingdienst.

Wat is een ANBI?

Project Junior is een officieel benoemd tot Algemeen Nut Beogende Instelling (anbi). Daardoor hoeft Project Junior geen schenk- of erfbelasting te betalen. Het volledige bedrag van uw donatie wordt dus door Project Junior ingezet voor de kinderen! Ook levert het voor u als donateur fiscaal voordeel op. Voor alle details over het toepassen van fiscaal voordeel, verwijzen wij u naar de website van de Belastingdienst. 

Ik wil geld inzamelen voor Project Junior, hebben jullie hier promotiemateriaal voor?

Voor mensen, kinderen en projecten die geld willen inzamelen voor Project Junior, kunnen we een promotiepakket op maat samenstellen. Het promotiepakket bevat onze folder, het beleidsplan en eventueel posters. We vragen hier een vergoeding voor, om in de toekomst promotiemateriaal op te kunnen blijven sturen.

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?

Wanneer je je gegevens wil wijzigen, zoals je adres of rekeningnummer, dan kunt u dat telefonisch of per mail aan ons doorgeven. Wij zijn iedere werkdag van 9:00 uur tot 18:00 uur bereikbaar op (+31) 085 273 23 31. Of u kunt mailen naar info@projectjunior.nl. 

 

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Jammer dat u ons niet meer kunt of wilt steunen. We zijn u erg dankbaar, want dankzij u hebben we fantastische resultaten kunnen neerzetten voor de kinderen uit Project Junior. 

 

Om uw lidmaatschap op te zeggen, kunt u mailen naar info@projectjunior.nl. Vermeld hierin uw volledige naam en rekeningnummer. Ook kunt u op deze manier het maandbedrag van uw donatie aanpassen. Binnen 5 werkdagen ontvangt u een bevestigingsmail.